ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – 31 Ιανουαρίου 2011

Αύριο 1η Φεβρουαρίου 2011 και η ώρα 12:00 μ.μ το Ανώτατο Δικαστήριο αποφασίζει αν οι Προτάσεις Νόμου για άρση της παραβίασης της Αρχής της Ισότητας και δικαίωση των εκ μητρογονίας προσφύγων είναι συνταγματικές. Ενημερώνουμε ότι οι 2 προτάσεις νόμου είχαν αναπεμφθεί από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας πρόσφυγα κ. Δημήτρη Χριστόφια, ως αντισυνταγματικές.

Από την ίδρυση της ΚΙΝΗΣΗΣ, το 2005, μέχρι σήμερα δουλεύουμε σκληρά, ακούραστα, αδιάκοπα και εθελοντικά, και έχουμε καταβάλει ατέρμονες προσπάθειες για να πείσουμε για ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Είδαμε και ακούσαμε την Εκτελεστική Εξουσία, είδαμε και ακούσαμε την Νομοθετική Εξουσία και τώρα θα δούμε και θα ακούσουμε την Δικαστική Εξουσία. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μαζί με την Επιτροπή Νεολαίας της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ & ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ θα παρακολουθήσουμε και αυτή τη διαδικασία και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα πράξουμε.

Καλούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να καλύψουν και αυτή τη διαδικασία. Ως ΚΙΝΗΣΗ δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι την πλήρη αποκατάσταση, διασφάλιση και σεβασμό των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της
ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ & ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ
Η Πρόεδρος
Μαρκέλλα Ησαϊα-Τσιάκκα